Over mij

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Graag vertel ik iets meer over mezelf. Ik ben Ellen, 41 jaar, en woon samen met mijn vriend, 2 zoontjes en 2 katten in Den Bosch. Sinds augustus 2020 werk ik volledig als zelfstandige en dit vind ik heerlijk! Mijn werk bestaat uit het runnen van een webshop voor babyartikelen en ik ben freelance SEO consultant. Dit houdt in dat ik bedrijven help om hun website hoger in Google te laten ranken.

Eigenlijk is mijn werk verweven met mijn hobby en dat is heel erg leuk maar het maakt me ook een tikje chaotisch. Plannen is iets waar ik nog altijd mee worstel, maar ik heb er eigenlijk niet zoveel last van, mijn omgeving soms wel ;).

In mijn vrije tijd hou ik ervan om gezellig te tafelen en borrelen, mijn favoriete drankje is wijn. Dit zal dan ook wel regelmatig terugkomen in mijn blogs.

Oorspronkelijk kom ik uit Zuid-Limburg, opgegroeid in Meerssen, waar mijn ouders nog steeds wonen, net zoals mijn broer met zijn gezin. Na een lange, heerlijke studententijd in Maastricht, waar ik mijn vriend ook heb leren kennen, besloten we in 2012 om naar Den Bosch te verhuizen. Daar wonen we nu nog steeds en onze kinderen groeien hier heel fijn op!

Wil je meer weten? Neem gerust even contact op, of laat een berichtje achter!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.